Disse var med i 2012-2015. Se hvem som kommer i 2016.

Ingunn Brattlid

Leder for Det Norske Healerforbundet, seniorrådgiver og forsker innen inkluderende arbeidsliv. Hun er forfatter av to bøker. Har tidligere jobbet som leder innen kommunal helse og omsorg i Horten, faglærer på Høgskolen i Vestfold, selvstendig næringsdrivende med firmaet Exonero innen ledelse, arbeidsmiljø, personlig utvikling og healing. Ingunn har vært politiker, og har erfaring med arbeid mot myndighetene. Opptatt av at spirituelle verdier må forankres både innen politikk, nærings – og samfunnsutvikling samt det personlige liv.

Foredrag: Sertifisering og samarbeid med myndighetene- Hva er mulighetene?
Webside: www.ingunnbrattlid.com

Lilli Bendriss

Gjennom de 10 siste årrene har Lilli Bendriss vært et av Norges mest profilerte medium gjennom programmene Fornemmelse for Mord og Åndenes makt. Hun er også med på å drive Bevissthetsakademiet som tilbyr online kurs og retreats.

I år deltar hun med foredrag og forteller om hendelser bak i kulissene fra programmet. Får mediumene vite noe på forhånd, og hva skjer når kameraet er slått av? Dukker det opp mer info etter at programmet er sendt? Avslutningsvis vil hun kanalisere for oss.

Foredrag: Åndens makt: Hendelser bak i kulissene
Webside:  www.lillibendriss.com

Will Rubach og Hedi Kim Nysæther

Det heter seg i den sjamanistiske levemåte; Når sluttet du å synge – Når sluttet du å danse – Når sluttet du å lytte? og – Når sluttet du å fortelle historier?
For Will er det viktig at mennesker lærer seg å respektere og leve i balanse, med naturen og moder jord. Vår med når han tar deg inn i en Reise i vår moders hage, og deler sitt livssyn med hvordan han kjenner at alt er i kontakt med hverandre. Les mer om foredragsholderne.

Det blir et foredrag, der Will tar deg med inn i naturen og åpner opp et sted vi kan synge, danse, lytte og fortelle historier. Foredraget avsluttes med en healing sang ifra Will&Heidi Kim, der de bruker tromme og vokal og lar lyden få synge.

Foredrag: Sjamanistisk naturforståelse / Aktivitet: Sjelereise –
Webside: www.reverbnation.com/willmedvenner

Torunn Anthonsen

Torunn Anthonsen driver Bevissthetssenteret sammen med Nina Nes der de forener spiritualitet og psykologi. Hun er klarsynt, healer og medium. Som healer har hun en naturlig evne til å overføre energi og formidle budskaper som kan fremme en persons indre vekst og helbredelsesprosess.

Utdannet Soneterapeut ved Vestegnens Zoneterapi skole i Danmark. Har gått kurs hos Arthur Findlay College over flere år.

Foredrag: Healing og Åndefotografi.
Webside: www.bevissthetssenteret.no

Siri Ydstie

Vi hører ofte om å jobbe opp kundalinikraften i ryggmargen. Her viser Siri oss denne jobben i praksis. Lite foredrag og så vil hun vise oss hva det hele handler om. Hun vil også holde en workshop.

Siri Ydstie er en av landets ledende magedanserinner å både som instruktør og oppvisningsdanserinne. Driver Oslo Magedansstudio, hvor hun tilbyr kurs i magedans, hula og zumba. Leder for magedansgruppene BELLYSTARS og KJERRINGER.

Foredrag/Workshop: Magedans og kundulinikraft.
Webside: www.oslomagedans.com

Siljan Mållberg Helgerud

Jeg er utdannet agronom fra videregående og i 2007 fikk jeg mulighet til å oppfylle min største drøm, nemlig ta en utdannelse som åpnet opp for mine evner til høre hva dyrene formidler og forså betydningen av dette. Når jeg åpnet opp for dette har jeg kunnet hjelpe dyr og menneskene deres med å forstå hverandre på en dypere måte.

Jobber som dyretolk og tilbyr i tillegg privatundervisning/veiledning og dyretolk utdannelse.

Foredrag: Dyrekommunikasjon
Webside: www.dyreforstaaelse.123hjemmeside.no

Tim Abbott

Tim er en veldig dyktig og anerkjent medium/lærer fra Enlgand. Han startet med å utvikle seg på egenhånd, for så å utdanne seg videre på Arthur Findlay College. I dag holder han kurs i både mentalt og transe mediumskap på bl.a. AFC.

Tim`s undervisningstil er moderne og praktisk, der han er en sterk tilhenger av at elevene skal lære gjennom praktiske øvelser og ikke bare ved å lytte til læreren.

Workshop: Mediumskap
Demonstrasjon: Mentalt og transemediumskap
Webside:www.timabbott.net

Rikke Rasmussen

Rikke er utdannet pedagog og har hele livet arbeidet med mennesker. Jobber idag som synsk, medium og reikihealer samt at hun holder kurs. Hun er opptatt av at vi lytter til sjelen for å få den energien, fokuset og selvfølesen vi trenger for å ha det best mulig.

Det er for henne en stor gave at hun, med sine kunnskaper innenfor det alternative kan hjelpe folk med sine psykiske problemer og identifisere sine personlige styrker og utviklingsmuligheter.

Foredrag: Medium som behandler + Morgenmeditasjon søndag
Webside: www.rikkerasmussen.dk

Audun Mykja

Faglig leder for Senter for Livshjelp, Overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, Sertifisert Tomatiskonsulent, Forfatter og musiker, med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland.

Har tretti års erfaring innen integrert medisin, og har arbeidet løpende med vanlig medisin, terapeutisk berøring, terapeutisk stemmebruk og musikkterapi.

Foredrag: Dødsprosessen
Webside: www.livshjelp.no

Grete Hertzenberg-Nafstad

Hold på med healing i noen år før interessen for mediumskap kom. Grete har utviklet sitt mediumskap siden 2003. Hun har valgt å jobbe med forskjellige lærere for å utvide sitt syn på mediumskapet og finne den måten som er naturlig for henne å arbeide på.

Åndeligheten er en del av Grete og mediumskapet en livsstil som følger henne gjennom livet. Hun utvikler seg selv og sine kunnskaper hele tiden.

Workshop: Psychic art
Webside: www.grehena.se

Andre Kirsebom

Prest og leder i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og leder for Norsk Spiritualist Forening. Har som 1 av 2 i Norge sertifikater CSNU (d+h+s) som Demontrator, Healer og Public Speaker fra SNU i England (Spiritualist National Union).

Ved siden av dette har jeg en DSNU (S+H+A+B) som er en høyere grad som Public Speaker, Healer, Advanced Spiritualism og Basic Spiritualism.

Foredrag: Evaluering av bevis
Webside: www.aspirit.no

Pamela Fornell

Pamela jobber mest som medium/klarsynt men også som healer og som dyretolk. Hun har studert regelmessig på Arthur Findlay College i England siden 2008, er medlem av Spiritualists National Union og er certifisert (csnu) i demonstrating og public speaking i England.

Pamela er også kontaktpersonen i Norge for Arthur Findlay College sin første ‘Norwegian Week’ som skal holdes i August 2014. I tillegg underviser hun i mediumskap, healing og dyretolking. Hun har også tatt Reiki I og II.

Aktivitet: Hvordan takle media
Webside: www.pamelafornell.com

Gary Mannion

I en alder av 24 år, har Gary jobbet som psychic surgeon i over 5 år. Han har jobber med folk fra alle samfunnslag og BBC har laget en TV dokumentar om ham.

Måten healingen fungere på, er at det blir kanalisert energi gjennom Gary og dette kan skje ved at Gary lar Abraham (Gary sin spirit guide) arbeide gjennom han. Denne spesielle formen for healing er det som kalles psychic kirurgi. Dette er en form for non-invasiv smertefri kirurgi der Abraham leder Gary’s hender til områder hvor healing er nødvendig.

Demonstrasjon/Workshop: Transehealing
Webside:
 www.garymannion.com

Angela McGhee

Angela McGhee har jobbet som medium i 25 år og hun er kjent fra TV og radioproram, hun holder foredrag, forelesninger og hun har jobbet tett med politiet både i England og i USA i flere saker.

Hun vil fortelle om hvordan hun jobber med savnedesaker og gi deltakerne oppgaver relatert til virkelige saker. (De hun har fått tillatelse til å dele offentlig.)

Workshop: Synske detektiver
Webside: www.angelamcghee.com

Lars Magnar Enoksen

Opplev urnordisk kraftlyd, magiske ord fra vår urtid! Lars synger 1500–1800 år gamle runestev og viser hvordan lyd blir ord. Han står til tjeneste for dem som søker sin opphavsstemme gjennom å vekke liv i våre eldste lyder.

Har forfattet 24 bøker om urnordisk kultur og er publisert på engelsk, tysk, fransk, japansk, tsjekisk, svensk og norsk. Han holder workshops i galdring (muntlig makt), runer (grafisk makt) og glima (kroppslig makt).

Foredrag: Historie
Webside: www.facebook.com/larsmagnar.enoksen

Karen Line Jones

Karen is President of Tamworth Spiritualist Church, and the Individual Members Representative at SNU. She has appeared on BBC while working with the West Midlands Paranormal Investigators. Karen has taken groups around Warwick Castle and Tamworth Castle and many other buildings of historical interest whilst on Paranormal Investigations.

Foredrag: Plattformarbeidet – etikk & moral
Webside: 

Bjørg K. Langnes

Har lang erfaring med automatskrift. Mitt overordnede mål er å hjelpe andre til å se sine muligheter og sitt potensiale og våge å ta det i bruk – både innen jobb og privatliv. Utdannet Lightning Process instruktør, advanced NLP practitioner, life coach og klinisk hypnoterapeut ved Phil Parker Training Institute i London.

Foredrag: Hva er forskjellen på inspirert skrift og automatskrift?
Webside: www.infinita.no

Mediumship and spiritual development is a big aspect to Declan’s life and he has seen his life change for the better through the course of his continual development. Declan has been working with Spirit for the past seven years and has witnessed many forms of evidential and experimental communication fromthe other side of life.

Aktivitet: Mediumdemonstrasjon
Webside: www.angel-lights.net

Christine Parkin

Christine holds Psychic art workshops where you learn to free your spirit and learn how to communicate with your inner self. Be inspired to draw faces, develop an understanding of colour and symbols and take home with you a TOOL FOR LIFE. She is also a Reiki teacher and a hypnotherapist.

Foredrag: Intuitiv tegning av våre avdøde slektninger og guider.
Webside: www.christineparkin.com

Per Asle Rustad

Per Asle Rustad (50) fra Drammen har vært krimreporter i over 20 år. Var med fra starten av i TV2 i 1992. I 2002 gikk han til TV Norge for å lage Fornemmelse for mord der klarsynte ser på uoppklarte drapssaker. Var også programleder for programmene Savnet og Krimkommisjonen.

Har skrevet to bøker, fredløs biker om livet til Outlaws president Thore Henki Holm Hansen og Klarsynt, basert på TV-serien Fornemmelse for mord. Gjennom TV-serien og boken har han bred erfaring i samarbeid med klarsynte.

Foredrag: Arbeid med Politiet
Webside: www.pafmedia.no

Anita Adele Leyha

Jeg har jobbet som medium og healer i 7 år, og er leder av foreningen “Mediumskap i Drammen”. Er veldig interessert i vår norske historie innenfor mediumskap, synskhet, healing og naturmedisin. Det finnes mange bra biografier skrevet om våre norske menn og kvinner opp igjennom tidende, og det er på tide å få disse frem fra glemselen. Vi har faktisk mange å være stolte av her i Norge.

Foredrag: Historikk: Ingeborg Køber
Webside: www.aandekommunikasjon.com

May Britt L. Abinda – Malu

Mange tror at når man er synsk, bruker man all sin tid til å spå hvordan det går med kjærlighet, jobb og økonomi. Det mange ikke vet er at dette bare er en veldig liten del av hva vi gjør. Det som er viktig er at jeg kan gi deg opplysninger som du selv kan sjekke i ettertid fordi du vet hva du skal se etter. Har jobbet med dette på fulltid i 12 år.

Foredrag: Spåtjenester kontra face to face situasjoner
Webside: www.malu.no

Steinar Ellingsen og Liss Ringen

Steinar Ellingsen er sjaman og ser ting ikke alle andre gjør. En sjaman tar åndeverdenen på alvor, på lik linje med den fysiske verden. Som hjelpemiddel bruker han tarotkort eller sjamankort. Holder kurs i healing og selvutvikling, bruker trommer, har spåtjeneste og jobber som coach og healer.

Aktivitet: Trommereise
Webside: www.medisinhjulet.no

Kristin Norenberg

Kristin Norenberg  er sertifisert coach, healer og medium som har en genuin interesse for mennesker og deres utfordringer. Er bl.a. sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. John Grinder og hans partner Carmen Bostic St. Claire, samt Reconnective Healer Dr. Eric Pearl. Hun har en variert og spennende bakgrunn som siviløkonom og statsautorisert revisor.

Aktivitet: Leder paneldebatt
Webside: www.universalbalance.no

Alle foredragsholdere er kun ansvarlig for sine egne foredrag.

© Copyright 2016 - Medium Kongressen