Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

Initativtaker til Medium Kongressen. Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Har undervist/ledet sirkler ukentlig siden 2004.

Har vært på kurs og seanser med flere fysiske medium og har startet opp sin egen fysiske sirkel.

Foredrag: Chöd og eksorsisme - Har det noe med mediumskap å gjøre?

Aase-Hilde Brekke

Aase-Hilde Brekke

Har studert mindfulness, meditasjon, tibetansk buddhisme siden 1992, bla. i tibetanske eksilklostere i India. Hun skrev boken Mindfulness In Daily Life (2013) på vegne av den tibetanske buddhistmester Tulku Lobsang Rinpoche og er av ham oppfordret å lede Taracenter.

Hun har ledet grupper og veiledet enkeltpersoner i selvutvikling, tibetansk yoga og meditasjon siden 2005.

Foredrag: Tibetanske metoder

Therese Marie Myrtveit Hussein

Therese Marie Myrtveit Hussein

Vant "Jakten på den sjette sans" i 2009. Bor i Bergen der hun tar imot klienter for sittinger og readinger. Jobber også med savnet-saker og har erfaring med å samarbeide med politiet.

Foredrag: Sittinger

Anders Åkesson

Anders Åkesson

Anders er et sertifisert medium og healer via LIFE / Iris Hall. Anders er kjent for sin ydmykhet, humor, glede, og at han er veldig naturlig som person, noe som skinner gjennom i hans arbeid.

Anders bor i Fjugesta, der han arbeider med private konsultasjoner i form av sittinger og healing. Arrangerer flere typer kurs innenfor healing og det mediale, samt fysiske seanser.

Foredrag: Foredrag om Bang sisters

Andreas Nærlie

Andreas Nærlie

Har sittet i transesirkel og fysisk sirkel over lengre tid og gått flere kurs i inn- og utland. Utvikler meg også i mentalt mediumskap (sitting/ plattform) og healing.

Har vært med og arrangere kongressen siden begynnelsen i 2012. Synes det er positivt og spennende med et arrangement som fokuserer på utvikling av enkeltmenneske og bransjen.

Foredrag: Transe - Muligheter og utvikling

Åsa S. Hebnes

Åsa S. Hebnes

Juridisk rådgiver ved Au Pair Center/On Equal Terms/Norway. Bachelor i Kriminologi og utdannet jurist med masteroppgaven "Markedsføring av alternativ behandling".

Foredrag: Lov om alternativ behandling

Suzanne Kirkvaag Reppe

Suzanne Kirkvaag Reppe

Beskrivelse kommer

Foredrag: Hilma af Klint

Alle foredragsholdere er kun ansvarlig for sine egne foredrag.